Probeer de Bond x Bonderwijs

Bonderwijs is een initiatief van Probeer de Bond, onderdeel van CNV Vakmensen. Met onze interactieve workshops bereiden wij mbo en hbo studenten zo goed mogelijk voor op hun arbeidstoekomst. Onze diverse workshops richten zich op meerdere thema’s en vaardigheden die van belang zijn voor hen als deelnemer in het werkveld. Voor alle workshops geldt dat ze worden gegeven vanuit het perspectief van de student waarbij wij de theorie vertalen naar de praktijk. Onderwerpen die behandeld worden in ons aanbod van workshops:

· Welke rechten heb je als medewerker en student in het werkveld?

· Hoe presenteer jij jezelf als je gaat solliciteren?

· Waar let je op bij het tekenen van je arbeidscontract?

· Hoe onderhandelen met je (toekomstig) werkgever over je arbeidsvoorwaarden?

· Hoe kun je goed met financiën omgaan?

In de workshops van Bonderwijs staan de rechten van studenten centraal. Wij trainen vaardigheden en breiden kennis uit waarmee de studenten sterk op de arbeidsmarkt komen te staan. We verzorgen workshops aan groepen of klassen op locatie. De aanvraag en deelname zijn geheel kosteloos.

Meer weten over ons workshopaanbod? Of wil je direct een workshop aanvragen? Ga dan naar Bonderwijs.

Ben jij een student?

En wil je dat we bij jouw projectgroep of klas langskomen, zodat jullie sterker staan op de arbeidsmarkt? Neem dan contact met ons op via Whatsapp. Dan kijken wij wat we bij jou op school kunnen regelen!